Έχω κάνει εκτρώσεις και παιδιά

Έχω κάνει εκτρώσεις και παιδιά

και δεν θα βάλω κανένα δερβέναγα στο βιλαέτι της κοιλιάς μου

Αμβλώσεις: Επιστροφή στην εποχή του σκοταδισμού στις ΗΠΑ

Μαύρη μέρα!!! Γυναίκες αλίμονό μας αν αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω.

Αναπαραγωγικά εργαλεία κανενός δεν θα γίνουμε και καθόλου δεν μας αφορά η υπογεννητικότητα.

Αηδιαστικοί θρησκόληπτοι θα μας επιβάλλουν το λόγο του Θεού τους λες και συναντιούνται μαζί του και παίρνουν οδηγίες διάσωσης της ανθρωπότητας.

Καταλαβαίνω το διαβολικό τάχα μου ενδιαφέρον από μια ανδροκρατούμενη κοινωνία που βλέπει τους ανθρώπους σαν στρατιώτες και καταναλωτές.

Με αφορμή αυτή τη μέρα ντροπής βγήκαν κι εδώ στην Ελλάδα γυναίκες παρακαλώ ταυτισμένες και σύμφωνες με αυτή την απόφαση. Μας κουνάνε το δάχτυλο και θέλουν να μπουν δερβέναγες στις καθεμιάς το αναπαραγωγικό σύστημα.

Πολύ καλά θα κάνουν αν κοιτάξουν το δικό τους. Θέλουν να σώσουν τα «αγέννητα» κάνοντάς μας μάνες με το στανιό. Με τόσα αποθέματα “αγάπης” που έχουν για το “αγέννητο” παιδί φανταστείτε πόση αγάπη μπορούν να δώσουν στο “γεννημένο”.

Υπάρχουν άπειρα παιδάκια παρατημένα σε ολόκληρο τον πλανήτη τα οποία ζουν την πλήρη εξαθλίωση και κακοποίηση. Εκδιδόμενα από νταβατζήδες σε ανωμαλάρες από όλο τον κόσμο.

Ειδικά κάποια κράτη εν έτη 2022 στηρίζουν την οικονομία τους στον σεξοτουρισμό. Εκεί που απλά πληρώνεις αναζητώντας το θύμα σου με ένα νούμερο … την ηλικία του.

Σε όλο τον κόσμο υποφέρουν «γεννημένα» παιδιά καταλήγοντας «προιόντα». Τι όμορφο να ξεκινήσει εκστρατεία να σωθεί το «γεννημένο» παιδί.

Αφήστε τα αγέννητα δεν είναι δική σας δουλειά. Κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει ΜΑΝΑ υπεύθυνα, ξέρει πότε είναι έτοιμη να γεννήσει να δοθεί και να μεγαλώσει με αποδοχή αγάπη και ασφάλεια μια νέα ύπαρξη. Δεν είναι η έκτρωση πρόληψη αλλά είναι λύση για τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Έχω κάνει εκτρώσεις και τρεις κόρες. Αυτό έλλειπε να ντραπώ και να απολογηθώ. Παιδί κάνω όταν μπορώ και θέλω και κανείς δεν θα μπει δερβέναγας στο βιλαέτι της κοιλιάς μου.

Έχω κάνει εκτρώσεις και παιδιά

 

Gogo Tsakoyani 

Καρκίνος είναι θα περάσει

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *