Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ?

Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ?

Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ?

Ο πόνος είναι ένα συναίσθημα που κρύβει φόβο και ανασφάλεια. Έρχεται τις περισσότερες φορές για κάποιο λόγο ή από κάποια αιτία για να μας δώσει μαθήματα και νέες αξίες.

Εμείς αν το δούμε σαν εμπειρία θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μέσα από τη δύναμη που θα αντλήσουμε από μέσα μας και το πείσμα να “σηκωθούμε” θα καταφέρουμε κερδισμένοι από όλο αυτό να συνεχίσουμε τη ζωή μας με περισσότερη δύναμη και αυτογνωσία.

Όχι ότι χρειάζεται απαραίτητα μας επισκεφθεί ο πόνος για να καταφέρουμε όλα αυτά, απλά όταν μας βρίσκει δεν χρειάζεται να τον φοβόμαστε. Μερικές φορές όσο και να κρατάμε άμυνες ή μέσα από τον εγωισμό μας προσπαθούμε να τον αγνοήσουμε αυτός θα κάνει την δουλειά του.

“Αγαπήστε” τον πόνο σας κι αντιμετωπίσετε τον φιλικά. Αφεθείτε στο διάβα του ώστε να “επουλωθούν” οι πληγές του πιο ομαλά και γλυκά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νοιώθει ολοκληρωτικά το κάθε συναίσθημα που σας βρίσκει.

Στα συναισθήματα, καλά – κακά, άσχημα – όμορφα, δεν υπάρχει λογική ,ούτε απαντήσεις πάντα. Η λογική από μόνη της δεν θα σου δώσει την χαρά και την πληρότητα των συναισθημάτων. Έχει μεζούρα, “σου δίνω ένα γλυκό αλλά θα φας το μισό τώρα και το υπόλοιπο αύριο” ή θα σου στερήσει από φόβο πολλές χαρές της ζωής.

Μην φοβάστε να αφεθείτε στα συναισθήματα, ζήστε τα στο έπακρο κι ας πληγωθείτε.

Συμφιλιωθείτε και και μη φοβάστε την αγάπη, την ευχαρίστηση ή τον πόνο. Η Ζωή είναι όμορφη όταν είναι γεμάτη συναίσθημα αυτή είναι η ομορφιά της.

Γιατί διαλέγουμε τοξικούς συντρόφους

Όλα στο κόκκινο λοιπόν για να την ζήσουμε ολοκληρωμένη, δυνατή και με έντονη την γεύση της…!!!

Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ?

ALEX PLIADA

4 thoughts on “Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ?

  1. Pingback: Αν αγαπήσουμε τον πόνο μας ; - PrettyDose

  2. Alex pliada says:

    Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμησή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *