Είμαι 104 χρονών και ονομάζομαι  Γωγώ Τσακογιάννη

Είμαι 104 χρονών και ονομάζομαι  Γωγώ Τσακογιάννη

Είμαι 104 χρονών και ονομάζομαι  Γωγώ Τσακογιάννη

Όλο και συχνότερα προηγείται η ηλικία μας πριν το όνομά μας. Για καλό ή για κακό όταν αναφέρονται τα ΜΜΕ σε γυναίκες μας ενημερώνουν πρώτα για την ηλικία τους. Λες και μας νοιάζει λες και υπάρχει λόγος. Bulling κανονικότατο.

Κρύβονται πίσω από την “αντικειμενικότητα” και μας πλασάρουν την ηλικία σαν σπουδαία ενημέρωση.

Πουλάει καλύτερα αγαπημένες!!! …και σας βάζει και στο τριπάκι να σχολιάζετε
«δεν έχει σημασία πόσο είσαι αλλά πόσο νοιώθεις» …απολογείστε?
Φυσικά κι έχει σημασία η ηλικία όταν πηγαίνεις για ιατρικό check up ή όταν χρειάζονται τα στοιχεία σου για σοβαρούς λόγους.
Η τριαντατετράχρονη βιτριολίστρια ή η εξηντάχρονη όμορφη ηθοποιός και η δεκαοχτάχρονη αθλήτρια δε μας λέει κάτι. Τι θα άλλαζε δηλαδή αν είχαν άλλη ηλικία?

Γυναίκες μην απολογείστε. Μεγαλώστε με Χάρη και κάντε το χρόνο Φίλο σας.

Δεν έχουν όλοι το προνόμιο να μεγαλώνουν και να γερνούν. Να γερνούν αγαπημένες, η λέξη είναι μια χαρά. Σας το λέω εγώ που έχω φτάσει αισίως τα 104 και θέλω να ξεπεράσω τα 200.

Μεγαλώστε και Αγαπήστε σας. Αφήστε τα μαλλάκια σας να γκριζάρουν.

«Πετάξτε» τους με τρέλα μια κόκκινη τούφα, θέλετε λιλά ακόμα καλύτερα. Καμαρώστε και τις ρυτιδούλες σας. Μόνο εσείς ξέρετε με πόσα γέλια και …κλάματα σχηματίστηκαν στο όμορφο προσωπάκι σας.

Μεγαλώστε και μποτοξαριστείτε μέχρι να μη μπορείτε να μιλήσετε, αν θέλετε.

Τραβηχτείτε στους πλαστικούς μέχρι να μην μπορείτε να εκφραστείτε αν έτσι σας αρέσει. Σβήστε κάθε ρυτίδα, βάλτε ψεύτικες βλεφαρίδες φουσκώστε χείλια. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας!!!

Εμείς Αγαπάμε τη Γυναίκα όπως κι αν είναι.
Δικαίωμά μας να μεγαλώσουμε και να γεράσουμε όπως θέλουμε.

Μη μας ταγκάρετε με την ηλικία μας κομπλεξάριοι. Σας έχουμε γραμμένους και παραγραμμένους.

Είμαστε άνθρωποι με Ζωή και εσείς τη μετράτε με χρόνια. Τελικά άλλη αξία έχεις σαν πενηντάρα και άλλη σαν εικοσάρα? Μάλιστα … στα μάτια ποιού ? τα δικά σας τα κοντόφθαλμα? Εσείς αλήθεια πόσο χρονών είστε? Υπάρχει ημερομηνία λήξης στη Ζωή?

Γυναίκες σαμποτάρετε έντυπα που σας μετρούν τα χρόνια. Σαμποτάρετε καλλυντικά που πουλούν κρέμες για πενηντάρες και στη φωτο έχουν μια 20άρα να σας την πλασάρει.

Σαμποτάρετε ρετουσαρισμένα πρόσωπα σε αναρτήσεις αισθητικών επεμβάσεων. Before και After με ένα μπιφορ κακοφωτισμένο κι ένα άφτερ ρετουσαρισμένο. Μας κοροϊδεύουν αφού πρώτα μας περνούν ένα χυδαίο μήνυμα. Πρέπει να είσαι τόσο νέα και τόσο ωραία όσο το μοντέλο της φωτογραφίας. Μη πιστεύετε το παραμύθι τους. Η παραγματικότητά σας είναι ωραιότερη. Εσείς απλά …

Ζήστε Δέκα ζωές σε Μια και χιλιάστε τα!!!

Είμαι 104 χρονών και ονομάζομαι  Γωγώ Τσακογιάννη

Είμαι 104 χρονών και ονομάζομαι  Γωγώ Τσακογιάννη

φωτο Ειρήνη Ιωσηφέλλη 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *