Καρκίνος μαστού μια ξανθιά χαίτη δρόμος

Καρκίνος μαστού μια ξανθιά χαίτη δρόμος

Από 25 Νοεμβρίου 2020 έως 25 Νοεμβρίου 2021 μια ξανθιά χαίτη δρόμος

Σαν σήμερα ήταν που μπήκα χειρουργείο και αφαίρεσα ένα απρόσκλητο επισκέπτη στο ίδιο ακριβώς σημείο που με είχε επισκεφθεί πρώτη φορά 14 χρόνια πριν.
Αυτή τη φορά δεν ψάρωσα απλά το αντιμετώπισα με επίγνωση και χαλαρή διάθεση.
15 χρόνια μετά -με κοντό μαλλί οι προληπτικές χημειοθεραπείες πήραν την χαίτη μου ενθύμιο- είμαι εδώ επανατοποθετημένη και επαναπροσδιορισμένη.

Ο καρκίνος σου δίνει σοφία αν δεν σου πάρει τη Ζωή γιατί κι αυτό μπορεί να συμβεί

Τον φοβήθηκα 15 χρόνια πριν, τον αντιμετώπισα χαλαρά 14 χρόνια μετά. Πού βρήκα το κουράγιο! Στα νιάτα των τριών αμαζόνων μου, νεαρές γυναίκες σήμερα κι όχι μικρά κοριτσάκια σχεδόν νήπια τότε.

Θύμωσα μαζί του αυτή τη δεύτερη φορά μετά τον έπιασα φίλο και του είπα «πάμε»!!! Τον άφησα να με ξαναδιδάξει και τον ξεπροβόδησα στο τέλος ζητώντας του να με ξεχάσει.

Απολογισμός ένα χρόνο μετά. Ελευθερώθηκα από φοβίες και παιδικά τραύματα, όλοι έχουμε. Τα ξανακοίταξα και αποφάσισα να μην τους επιτρέπω να μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία μου. Δεν ξέρουμε πόσος χρόνος μας απομένει πάνω στον πλανήτη Γη αλλά αξίζει να τον ζήσουμε με όλη μας τη διάθεση για εξερεύνηση και εξέλιξη.
Απαλλάχθηκα από κάθε «μαιμού» και δεν εννοώ εκείνες τις τριχωτές και χαριτωμένες. Απαλλάχθηκα από βαρίδια που εγώ έβαζα στα πόδια μου. Άντε γεια και πάμε για τα καλύτερα τα ωραιότερα κι αληθινά που δεν καίγονται στο Φως.

Μ’ Αγαπώ περισσότερο από ποτέ και μαζί με μένα αγαπώ τον Ήλιο και το Φεγγάρι και τα Σύμπαντα αλλά αγαπώ και σένα …και σένα …και σένα !!!

Καρκίνος μαστού μια ξανθιά χαίτη δρόμος

Καρκίνος είναι θα περάσει

Gogo Tsakoyani 

Γωγώ Τσακογιάννη

2 thoughts on “Καρκίνος μαστού μια ξανθιά χαίτη δρόμος

  1. Φωτεινή says:

    Ε και.??? Η απάντηση που έδινες στην κλάψα μου.Μα έχω παρενέργειες Γωγώ μου…..Ε και??? Θα περάσουν. Αυτό το ε και έκανε το δρόμο μου λιγότερο δύσβατο. Ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *