Κοίτα μέσα σου, έχεις όλες τις απαντήσεις

Κοίτα μέσα σου, έχεις όλες τις απαντήσεις

Κοίτα μέσα σου, έχεις όλες τις απαντήσεις

Κοίτα μέσα σου. Αφουγκράσου κι άκου τη φωνή της συνείδησής σου. Η συνείδηση εμπεριέχει τα πάντα. Λογική Ηθική Συναίσθημα.

Σκύψε νοερά και βάλε το αυτί σου στο στήθος σου. Εκεί που βρίσκεται η καρδιά γεμάτη συναίσθημα. Ο πνεύμονας γεμάτος οξυγόνο ή μήπως αναπνέεις  κοφτά και του το στερείς?

Ρώτησε τη αξίζει για σένα σε αυτή τη Ζωή. Τι θυσιάζεις για να τη ζήσεις. Τη ζεις όπως εσύ θέλεις ή όπως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις να τη ζήσεις. Ζεις για σένα ή για τους άλλους. Ζεις για να ανθίζεις ή για να μαραίνεσαι?

Βαθειά αναπνέεις ή ο φόβος σε κάνει να λαχανιάζεις. Αναπνέεις τον αέρα που θέλεις ή αυτόν που σου δίνουν σε δόσεις και κονσέρβα ?

Άκου τη συνείδησή σου και πάρε τις αποφάσεις σου, Τώρα.

Ευτυχία είναι να ξυπνάς και να χαίρεσαι που βλέπεις δίπλα σου τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να συμπορεύεσαι. Να πηγαίνεις στη δουλειά σου με βήμα ανάλαφρο. Να λες την πρώτη καλημέρα σε σένα πλένοντας τα δόντια σου στον καθρέφτη του μπάνιου σου. Να αγκαλιάζεις τους αγαπημένους σου και στο δρόμο για τη δουλειά να συνομιλείς με τον  Ήλιο και να χαίρεσαι το φώς του.

Ευτυχία είναι πάρα πολλά πράγματα κι ένα σίγουρα δεν είναι , να ξυπνάς και να είσαι θλιμμένος. Γνωρίζοντας ή όχι το λόγο.

Δεν γεννηθήκαμε για την αναπαραγωγή του είδους, να πάρουμε πτυχία ή να κάνουμε λεφτά. Ή μήπως για αυτό γεννήθηκες εσύ?

Γεννηθήκαμε και θα  ζήσουμε μέσα από το σκαρί που μας έδωσε η φύση , το σώμα μας. Αλλά, έχουμε ένα μυαλό και μια καρδιά και παιδικά βιώματα και εφηβικές εξερευνήσεις και ενήλικες ανάγκες,

και κάποια στιγμή νοιώθουμε θεατές της ζωής μας σε ένα έργο με σενάριο που έγραψαν άλλοι.

Μέχρι εδώ! Όλοι έχουμε ένα σοφό μέσα μας . Αν τον ρωτήσουμε θα μας δώσει όσες απαντήσεις χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε απ την αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά για να ανέβουμε στη «σκηνή» πρωταγωνιστές στη Ζωή μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε μια ειλικρινή ζεστή κουβέντα. Ένα κοίταγμα στα μάτια κι ένα  απαλό σπρώξιμο για να απογειωθούμε.

Κάποιον να μας πει «πέτα ψηλά και να είσαι σίγουρος θα φτάσεις εκεί που νόμιζες δεν μπορούσες». Τόσο απλό. Αρκεί να μας το πει αυτός που ήδη έχει πιστέψει στον εαυτό του και στη δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας.

Απεγκλωβίσου και πέτα!

Κοίτα μέσα σου, έχεις όλες τις απαντήσεις

https://magapo.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%ce%bd%cf%8c%cf%83%ce%b7%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1/

Γωγώ Τσακογιάννη

Gogo Tsakoyani 

Author – Life coach
Υποστηρίζω τις αποφάσεις σου
βοηθώ στην απόκτηση της Ζωής που ονειρεύεσαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nineteen − seventeen =