Οι Ηλιουπολίτισσες …αυτές είμαστε !!!

Οι Ηλιουπολίτισσες ...αυτές είμαστε !!!

Οι Ηλιουπολίτισσες …αυτές είμαστε !!!

300 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ εμείς Οι Ηλιουπολίτισσες με τη βοήθεια μελών κι επιχειρήσεων της Ηλιούπολης

Σε μικρό χρονικό διάστημα στειρώθηκαν γατοαποικίες και δεν έχουμε σταματήσει. Τα αδέσποτα αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς μόνο και μόνο για να έχουν μια μικρή δύσκολη ζωή.

Χειμώνα καλοκαίρι εκτεθειμένα στο κρύο, στη ζέστη, στην πείνα και στις αρρώστιες καταλήγοντας άθλια.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα προσπερνούν. Είναι εκεί κι από το υστέρημά τους τα φροντίζουν, τα ταίζουν, τα γιατροπορεύουν αλλά οι ανάγκες ξεπερνούν την προσφορά τους.

Έτσι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε τη διαφορά. Οργανωθήκαμε σε μια αλυσίδα αγάπης και προσφέραμε ότι μπορούσαμε. Μέλη, καταστήματα και υπηρεσίες της Ηλιούπολης σηκώσαμε μανίκια και βάλαμε τα χέρια στις τσέπες.

Για την ιστορία. Όλα ξεκίνησαν από μια αγαπημένη «γατοπαλαβιάρα» που έχει αφιερώσει τη ζωή της στα αδέσποτα την Κατερίνα Μακράκη κι ένα κατάστημα που πλήρωσε την πρώτη στείρωση. Από εκεί και μετά άρπαξα την κίνηση αυτή και την έκανα θεσμό project #meow

Πέρα από τις στειρώσεις τους προσφέραμε και ιατρική περίθαλψη σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Σάπια δόντια, γάγγραινες, κόκκαλα σφηνωμένα στο λαιμό και δεν έχει τέλος η λίστα. Αυτά τα αδέσποτα θα είχαν επώδυνη κατάληξη στους δρόμους αβοήθητα.

Οι Ηλιουπολίτισσες ...αυτές είμαστε !!!

Οι Ηλιουπολίτισσες …αυτές είμαστε !!!

Βεβαίως και υπάρχουν οι «δια της αναθέσεως φιλόζωοι». Είναι αυτοί που θα σου υποδείξουν πού είναι το χτυπημένο, το μισοπεθαμένο, το πεινασμένο, το αστείρωτο  για να πας ΕΣΥ να το μαζέψεις. Όχι δεν είμαστε σαν αυτούς.

Μακάρι η πολιτεία να έκανε περισσότερα -μέχρι τότε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το πρόβλημα- αλλά θα την πιέσουμε όσο μπορούμε γιατί είναι υποχρέωσή της να νοιάζεται περισσότερο από τους εθελοντές.

Όσο υπάρχουν Οι Ηλιουπολίτισσες !!! …αυτές είμαστε !!!

Gogo Tsakoyani
Γωγώ Τσακογιάννη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *