Πατερίτσα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Πατερίτσα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Πατερίτσα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Ερωτεύτηκες αλλά είναι δεσμευμένος ή και χειρότερα παντρεμένος

Εσύ ήθελες τόσο πολύ να γίνεις ευτυχισμένη και πίστεψες το ψέμα του. Η γυναίκα του είναι κακιά και ποτέ δεν τον κατάλαβε. Δεν συμμερίστηκε ποτέ τις φιλοδοξίες του. Δεν προσέχει τον εαυτό της. Δεν είναι καλή μητέρα των παιδιών τους. Δεν τον φροντίζει και δεν δεν δεν.

Μα τι περίμενες να σου πει για να σε έχει? Πως περνά καλά και απλά θέλει να περάσει όμορφα?

Πώς θα σε κάνει να τα δώσεις όλα? Με το ψέμα. Αυτό ακριβώς που ζει. Ψέματα παντού και καμία ηθική.
Θα τον λυπηθείς σαν καλή “μανούλα” και θα θες να τον σώσεις. Συγχρόνως θα βλέπεις τον εαυτό σου δίπλα του σαν τη νέα σύντροφο σύζυγο.
Αυτός θα κρυφτεί στην αγκαλιά σου και θα σου πει λόγια υπέροχα. Όλα όσα θέλεις να ακούσεις.

Ερωτευμένος είναι σίγουρα και γιατί να μην είναι? Είσαι μονίμως περιποιημένη αρωματισμένη χτενισμένη και ξεκούραστη. Διαθέσιμη ότι ώρα ξεκλέψει να σε βρει. Μια όαση στη μιζέρια του. Τι έχει να μοιραστεί μαζί σου από ένα κρεβάτι ξενοδοχείου?

Μετά θα πάει στα παιδιά του και στην οικογένειά του αφήνοντας την πατερίτσα του μόνη μέχρι την επόμενη συνάντηση. Πόση μπέσα και ειλικρίνεια χωρά στην ύπαρξή του? Δεν σου λέω να σκεφτείς τα παιδιά του αυτό είναι δική του ευθύνη. Να σκεφτείς όμως την αξιοπρέπειά σου και να λυπηθείς εσένα. Δεν το αξίζεις αυτό σε καμία περίπτωση. 

Χάνεις το χρόνο σου. Στο τέλος θα “σώσεις” και το “γάμο” του χάνοντας την ψυχή σου.

Αντιθέτως με την “κακιά” έχει να μοιραστεί τόσα πολλά. Παιδιά, καθημερινότητα, άγχη, χρέη.
Πού να βρει χρόνο για εκείνη αλλά περισσότερο διάθεση? Παραμελημένη από εκείνον, στο διάβα τους ξέχασαν πώς να κρατάνε τη σχέση ζωντανή όμως δεν θα χωρίσει. Αν χωρίσει μη χαίρεσαι. Εσύ θα πάρεις τη θέση της “κακιάς” και αυτή θα γλυτώσει.

Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν έχει ανάγκη από δεκανίκι για να χωρίσει.

Ξεκαθαρίζει τη θέση του αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και προχωρά στη ζωή του και σε μια καινούργια σχέση που θα σεβαστεί όπως την προηγούμενη. Αυτόν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Μη γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Δεν αξίζει να είσαι η πατερίτσα κανενός, θα είσαι πάντα η χαμένη και δεν θα νοιώσεις την απόλυτη ευτυχία ποτέ.

Πατερίτσα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Life Coach

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

2 × 1 =