παΤΕΡΑΤΑ Νταβατζήδες και Πελάτες στον κλίβανο

παΤΕΡΑΤΑ Νταβατζήδες και Πελάτες στον κλίβανο

παΤΕΡΑΤΑ Νταβατζήδες και Πελάτες στον κλίβανο

Ένα κορίτσι βασανίστηκε και αναγκάστηκε να εκδίδεται φυλακισμένο εδώ στην Ηλιούπολη.

Από τα 11 μέχρι τα 17 την βίαζε ο πατέρας της. Από τα 17 και για 6 μήνες την κράταγε φυλακισμένη, την χτύπαγε, την βίαζε και την εξέδιδε ένα όργανο της τάξης.

Άλλη μια ΓΥΝΑΙΚΑ κακοποιημένη σεξουαλικά σωματικά και ψυχικά από την παιδική της ηλικία. Αυτή η κοπέλα είναι η κόρη μας η αδερφή μας είμαστε όλες εμείς.

Άρρωστα μόνο μυαλά μπορούν να φανταστούν τι πέρασε στα χέρια του παΤΕΡΑ(ς) και του αστυνόμου εραστή/νταβατζή/βασανιστή της.

Ο ίδιος σου ο παΤΕΡΑΣ σου ξεσκίζει σάρκα και ψυχή και σε παραδίδει στον νταβατζή σου. Πώς να νοιώσεις ασφαλής μέσα στην κοινωνία όταν για τον γονιό σου είσαι ένα «σκεύος ηδονής»? Πώς να ξεφύγεις ποιόν να εμπιστευτείς? Μια κοπέλα υπάλληλος καφετέριας ήταν η λύτρωσή της.

Περισσότερο όμως σιχαίνομαι  τους πελάτες που νοίκιαζαν αυτό το «σκεύος ηδονής» και δεν ήθελαν να συνειδητοποιήσουν πως είχαν να κάνουν με ένα παιδάκι στην αρχή και μια έφηβο στη συνέχεια. Οι πελάτες που μπορεί να είναι ο άντρας μας ο θείος μας ο γιός μας.

Πληρώνουν ένα «τσουλάκι» και του κάνουν αυτό που του αξίζει γιατί έτσι θέλουν να το βλέπουν και αφού το πληρώνουν η συναλλαγή είναι δίκαιη γιατί έτσι θέλουν να πιστεύουν.

Οι πελάτες, ευυπόληπτοι πολίτες. Οικογενειάρχες πολλοί από αυτούς και γονείς. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι παππούδες της και κάποιοι αδέρφια της. Ποιοι είναι? Έχουν ονόματα και θέλω να τα μάθουμε.

Αδιαφορώ αν έχουν οικογένειες. Γι αυτές θα έπρεπε να ενδιαφέρονται εκείνοι. Καλό είναι να μάθουμε ποιος πραγματικά είναι ο σύντροφός μας, ο πατέρας μας, ο παππούς μας. Αλλιώς καλύπτοντάς τους λιθοβολούμε και βιάζουμε ακόμα μια φορά το θύμα.

Βγάλτε τους στο φως να καούν σαν δράκουλες που είναι. Οι νταβατζήδες πουλάνε το εμπόρευμα σε πελάτες. Αν δεν υπήρχαν πελάτες?  Ένας κύκλος διαφθοράς και οι ευθύνες των μελών ίδιες και ίσες.

ΙΣΟΒΙΑ μέχρι να βγει η ψυχή τους στο κελί σε όλους τους παιδεραστές κι αυτούς που βιάζουν σκοτώνουν κακοποιούν. Αν δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα ισόβια  μια ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ συνοπτικά και αδιαπραγμάτευτα.

Δεν είναι «άρρωστοι» είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ καταστρέφουν ζωές ψυχές και σώματα κατ’ επανάληψη χωρίς τέλος. Προστατέψτε αθώες ψυχές αγνά παιδάκια από τα χέρια τους με όποιο τρόπο μπορείτε.

Να μπει τώρα τέλος στην κακοποίηση των γυναικών και κάθε ανθρώπου πάνω στη γη

Επικεντρώνομαι περισσότερο στις θηλυκότητες γιατί αυτές καθημερινά εξοντώνονται σωματικά και ψυχικά περισσότερο.

Γυναίκες ενωθείτε και προστατέψτε η μια την άλλη. Καμία κραυγή πόνου χωρίς βοήθεια σωτηρίας. Η κατάσταση θα αλλάξει και θα πάρει και θα σηκώσει  όποιους εμποδίσουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

παΤΕΡΑΤΑ Νταβατζήδες και Πελάτες στον κλίβανο

 

Καρκίνος είναι θα περάσει

Gogo Tsakoyani 

Γωγώ Τσακογιάννη

 

One thought on “παΤΕΡΑΤΑ Νταβατζήδες και Πελάτες στον κλίβανο

  1. Panagiota Pochou says:

    Όπως σχίζουν ψυχές και σώματα από τα αθώα ανήλικα θύματά τους έτσι και οι ίδιοι πρέπει διαλυθούν να συνθλιβούν ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *