Στους δυο τρίχα δεν χωρά Αποτρίχωση με Laser

Στους δυο τρίχα δεν χωρά Αποτρίχωση με Laser

Στους δυο τρίχα δεν χωρά Αποτρίχωση με Laser

Το Laser Ηλιούπολης το γνώρισα από την κόρη μου σε μια καλοκαιρινή επίσκεψή της στην Ελλάδα.
“Αύριο έχω ραντεβού για bikini laser δεν ξέρεις πόσο ακριβά είναι στην Αμερική” ήταν οι πρώτες κουβέντες που μου είπε με το που πάτησε το πόδι της Ελλάδα!
Την επομένη την άφησα στο Laser Ηλιούπολης και μέσα σε λίγες συνεδρίες είχε απαλλαγή ανώδυνα από κάθε τρίχα-τριχούλα μένοντας ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα και την εξυπηρέτηση.  Συνέχισε και σε άλλα σημεία του σώματος.
Εγώ πάλι επειδή ελάχιστες φορές έβαλα πάνω μου ξυράφι είχα μάθει και τις τρεις να κάνουν αποτρίχωση με κερί.
Αυτό πονάει, δεν είναι μόνιμο αλλά δεν είναι και ξύρισμα. Ένοιωθα άσχημα με την αίσθηση που σου αφήνει το ξύρισμα. Όσο «κόντρα» και να είναι… η γάμπα δεν χαιδεύεται χωρίς μια αίσθηση ενοχλητικής ανατριχίλας…

Συνάντησα την υπεύθυνη του καταστήματος Σαββίνα Αλεξίου.

-Ανοίξαμε το ιατρείο πριν 3 χρόνια στην Ηλιούπολη.
Ο κόσμος μας αγκάλιασε αμέσως και μας εμπιστεύθηκε . Συνδυάζουμε  τέλειο αποτέλεσμα και καλύτερες τιμές με διαφορά. Στο ιατρείο μας δουλεύουμε με το λέιζερ Αλεξανδρίτη του οίκου Candela. Είναι ένα κορυφαίο μηχάνημα τελευταίας γενιάς.

Σαββίνα, η κόρη μου ήρθε σε σας σε ηλικία 18 χρονών. Τα κορίτσια από ποια ηλικία επιτρέπεται να κάνουν με ασφάλεια laser αποτρίχωση?

-Συστήνεται από νεαρή ηλικία.  Στα κορίτσια μετά την εμμηναρχή τους 12 ετών και στα αγόρια μετά την εμφάνιση της έντονης τριχοφυΐας και είναι απόλυτα ασφαλές.

Τι περιμένουμε σαν αποτέλεσμα?

 

-Το λέιζερ έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Μειώνει αισθητά την τριχοφυΐα και εξαλείφει τους ερεθισμούς/ θυλακίτιδες που προκαλεί το ξυράφι και το κερί.  Αφήνει το δέρμα απαλό και δεν πονάει. Είναι επιβεβαιωμένο πως είναι εντελώς ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης.

Πόσο προσιτή είναι η laser αποτρίχωση?

-Πλέον είναι προσιτή σε όλους λόγω του χαμηλού κόστους. Ειδικά με τις προσφορές που κάνουμε κατά καιρούς στο Laser Ηλιούπολης δεν υπάρχει δικαιολογία για να ξυρίζεσαι.

Ο χειρισμός του μηχανήματος γίνεται από έμπειρη κοπέλα απόφοιτο αισθητικής. Εδώ να τονίσω ότι στο ιατρείο μας την επίβλεψη έχει πάντα ο δερματολόγος μας και αυτό είναι που μας διαχωρίζει από άλλα κέντρα αισθητικής.

Αποτρίχωση με laser για χίλιους και δυο λόγους για γυναίκες αλλά κι άντρες είναι η καλύτερη λύση αποτρίχωσης.
Είναι μόνιμη, ασφαλής, δίνει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα και στους δυο …τρίχα δε χωρά!

Το Laser Ηλιούπολης βρίσκεται (Ηλιούπολη) στην πλατεία Κανάρια.
Σκρα 7 τηλ. 210 97 62 329

Στους δυο τρίχα δεν χωρά Αποτρίχωση με Laser

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

three × five =