Χημειοθεραπείες μαλλιά και φωλιές για τα πουλιά

Χημειοθεραπείες μαλλιά και φωλιές για τα πουλιά

Χημειοθεραπείες μαλλιά και φωλιές για τα πουλιά

2η χημειοθεραπεία και περιμένω να δω αν θα πέσουν τα μαλλιά μου.

Έχουν γίνει στο κάτω μέρος τζίβα και αποφασίζω να τα χτενίσω με προσοχή.
Η «πιρούνα» προσπαθεί απομακρύνει αυτά που έχουν πέσει αλλά έχουν μπλεχτεί με αυτά που κρατιούνται ακόμα. Στην καλύτερη θα χάσω το 30% μου είπαν οι άνθρωποι που μου φοράνε την παγωμένη κάσκα για να τα διατηρήσω. Χτενίζω ξεμπλέκοντας.

Στον νιπτήρα έχουν μαζευτεί κάμποσα ολόξανθα μαλλιά. Τι να τα κάνω, σκέφτομαι.

Δεν θέλω να τα πετάξω στην τουαλέτα ούτε στα σκουπίδια. Θέλω να ζήσουν σε άλλη διάσταση και ξαφνικά τα μαζεύω και τα κάνω ένα κουβαράκι.
Βγαίνω στη βεράντα ανεβαίνω στην πλαστική καρέκλα και από εκεί στο στηθαίο. Τεντώνομαι ολόκληρη και καταφέρνω να φτάσω στην άκρη της κεραμοσκεπής.
Βρίσκω ένα μικρό άνοιγμα και τα βάζω εκεί.

Σε λίγο καιρό θα έρθει η Άνοιξη και τα χελιδόνια. Είμαι σίγουρη θα τα κάνουν μια ωραία φωλιά.

Όχι μόνο τα χελιδόνια. Έρχονται κι άλλα πουλιά. Τα ξέρω και με ξέρουν. Γνωρίζουν ότι αυτό το σπίτι είναι φιλόξενο. Τώρα θα βρουν και τα μαλλιά μου.
Θα τα κάνουν φωλιές και θα μεγαλώσουν εκεί πάνω τα πουλάκια τους. Ένοιωσα τόσο ευλογημένη και τόσο συνδεδεμένη με το σύμπαν που πιστεύω.

Αν τελικά μου πέσουν θα γίνουν περισσότερες φωλιές για τα πουλιά. Τι υπέροχες φωλιές, ολόχρυσες. Τα νοιώθω ας μην βρίσκονται πια στο κεφάλι μου κι ας τα άφησα εκεί. Κάθε φορά που θα σκιρτούν πάνω τους τα πουλάκια τα μαλλιά μου θα λάμπουν ακόμα περισσότερο. Θα μπλεχτούν τα πρώτα τους φτεράκια με τα δικά μου μαλλιά.

Τι υπέροχη που είναι κάθε εμπειρία στη ζωή μας. Λεμόνια κάθε φορά που μας δίνει η Ζωή εμείς πρέπει με μαεστρία να φτιάξουμε μια ωραία λεμονάδα. Να μας ξεδιψάσει και να μας προετοιμάσει για την επόμενη εμπειρία.

Δώστε και θα πάρετε. Πάρτε και μην ξεχάσετε να δώσετε.

Μ’ Αγαπώ !!!

Χημειοθεραπείες μαλλιά και φωλιές για τα πουλιά

Καρκίνος είναι θα περάσει

Gogo Tsakoyani 
Γωγώ Τσακογιάννη 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

2 × 5 =