2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

Βρείτε ποιος τομέας της ζωής σας, θα είναι ο πιο σημαντικός το 2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης!

Ποιος θα είναι ο πιο σημαντικός τομέας στη ζωή σας στη νέα γενέθλια χρονιά σας; Δηλαδή, από την ημέρα των γενεθλίων σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας;

Δεν είναι ανάγκη να έχετε πολύ βαθιές γνώσεις αστρολογίας για να βρείτε ποιος ή ποιοι θα είναι οι τομείς που θα έχουν τη μεγαλύτερη έμφαση μέσα στη νέα γενέθλια χρονιά.
Θα σας δείξω έναν πολύ εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Όπως περιγράφεται στις μεθόδους πρόβλεψης της Ελληνιστικής αστρολογίας, για να ανακαλύψετε πού θα εστιάσετε την προσοχή σας και πού θα έχετε εξελίξεις.

Υπάρχουν χρονιές πιο εύκολες και χρονιές πιο απαιτητικές. Χρονιές που οι σχέσεις, ο έρωτας, ο γάμος, απορροφούν το ενδιαφέρον μας και χρονιές που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η καριέρα μας.

Χρονιές που προτεραιότητα είναι η υγεία μας και χρονιές που η δράση μας εστιάζεται στο να αποκομίσουμε μεγαλύτερη υλικά οφέλη και χρήματα. Κάθε χρονιά της ζωής μας αναφέρεται λοιπόν, σε έναν διαφορετικό οίκο του ωροσκοπίου μας.
Οι οίκοι είναι 12, άρα μιλάμε για έναν κύκλο 12 ετών που επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια.

Ηλικίες και οίκοι

Η ηλικία σας συνδέεται με κάθε ένα από τα 12 σπίτια του ωροσκοπίου σας.

Ο 1ος οίκος συνδέεται με τον πρώτο χρόνο της ζωής μας.
Ο 2ος οίκος συνδέεται με τον δεύτερο χρόνο της ζωής μας.
Ο 3ος οίκος με τον 3ο χρόνο της ζωής μας και ούτω καθεξής.
Καθώς περνάνε τα χρόνια, κάθε φορά ένας νέος οίκος με τα θέματα του γίνεται προτεραιότητα μας για τη νέα γενέθλια χρονιά. Καθώς αποκτούμε περισσότερες εμπειρίες, σοφία και ωριμότητα, κάθε οίκος που επανέρχεται κάθε 12 χρόνια τον αντιμετωπίζουμε με νέο τρόπο.

Παρακάτω θα βρείτε στον πίνακα που σας παραθέτω, τα θέματα του κάθε οίκου συνοπτικά.

Και τις ηλικίες δίπλα που δείχνουν πότε αυτά τα θέματα θα είναι η προτεραιότητα σας και θα έχουν σημαντικές εξελίξεις.
Φυσικά, αυτό είναι το πρώτο στάδιο για τους εντελώς αρχάριους της αστρολογίας. Στην πορεία θα δούμε και πιο εξελιγμένες μεθόδους πρόβλεψης, όταν θα έχετε αποκτήσει σταδιακά περισσότερες γνώσεις.

Βρείτε την ηλικία σας δεξιά. Κατόπιν δείτε ποιος είναι ο σημαντικός οίκος στη ζωή σας για τη συγκεκριμένη γενέθλια χρονιά σας.

1ος οίκος Προσωπικότητα, εμφάνιση, υγεία, σχέσεις, νέα ξεκινήματα 0, 12, 24, 36, 48, 60, 72
2ος οίκος Εισόδημα, έσοδα, έξοδα, περιουσία, αξίες 1, 13, 25, 37, 49, 61, 73
3ος οίκος Επικοινωνία, συγγενείς, εκπαίδευση, μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια 2, 14, 26, 38, 50, 62, 74
4ος οίκος Γονείς, οικογένεια, ρίζες, σπίτι, ακίνητα 3, 15, 27, 39, 51, 63, 75
5ος οίκος Δημιουργία, διασκέδαση, ψυχαγωγία, έρωτας, παιδιά, σπορ, χόμπι, τύχη 4, 16, 28, 40, 52, 64, 76
6ος οίκος Θέματα υγείας, διατροφής, δουλειάς, υποχρεώσεων, κατοικίδια ζώα 5, 17, 29, 41, 53, 65, 77
7ος οίκος Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, σημαντικοί σύμβουλοι, ανοιχτοί εχθροί 6, 18, 30, 42, 54, 66, 78
8ος οίκος Επενδύσεις, φορολογία, κληρονομικά, διατροφές, ασφάλειες θέματα ταμπού, σεξουαλικότητα, μεταφυσική, θεώρηση της γέννησης και του θανάτου 7, 19, 31, 43, 55, 67, 79
9ος οίκος Ταξίδια, φιλοσοφία ζωής, ανώτατη εκπαίδευση, νομικά θέματα, σχέσεις με ξένους, εξωτερικό, εκδόσεις 8, 20, 32, 44, 56, 68, 80
10ος οίκος Καριέρα, φήμη, επιτυχία, δημοτικότητα, κοινωνική καθιέρωση, κοινωνικό στάτους, γονείς 9, 21, 33, 45, 57, 69, 81
11ος οίκος Φίλοι, ομάδες, οργανισμοί, συλλογική δουλειά, συμμαχίες, στόχοι, τύχη, επιτυχία 10, 22, 34, 46, 58, 70, 82
12ος οίκος Περιορισμός, εγκλεισμός, ανάπαυση, πνευματικότητα, ψυχολογία, θέματα υγείας, προετοιμασία στόχων 11, 23, 35, 47, 59, 71, 83

Έτσι λοιπόν, αν ψάχνετε ποια χρονιά είναι η πιο σημαντική για την προσωπική σας ζωή και πότε μπορεί να έχετε μια εξέλιξη στα ερωτικά σας, τότε κοιτάξτε τις ηλικίες που ενεργοποιείται ο 7ος οίκος.

Σε αυτές τις χρονιές μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε μια νέα γνωριμία. Να χτίσετε μια σχέση σε πιο γερές βάσεις.

Να συμβιώσετε ή και να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα σύμφωνο συμβίωσης. Είναι χρονιές επίσης, που μπορεί να κάνετε μια σημαντική συνεργασία. Δηλαδή, όταν γίνεστε 18, 30, 42, 54, 66, 78.

Σημαντικός για την ερωτική σας ζωή φυσικά είναι και ο 5ος οίκος. Αυτός συνδέεται πιο πολύ με τα φλερτ, τις νέες γνωριμίες που μπορεί να μην έχουν απαραίτητα μια συνέχεια με επισημοποίηση, την ανανέωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Ο 5ος οίκος σχετίζεται και με την απόκτηση απογόνου, αν βέβαια το επιτρέπει η ηλικία σας.

Σημαντικός για τις σχέσεις είναι και ο 1ος οίκος. Το άτομο βγαίνει προς τα έξω και διεκδικεί, ενώ είναι πιο πρόθυμο να κάνει νέα ξεκινήματα.

Για θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης και καριέρας θα πρέπει να δείτε τις χρονιές που η έμφαση βρίσκεται στον 6ο οίκο, στον 10ο οίκο και στον 11ο οίκο.

Για θέματα υγείας, για πιθανότητα κάποιας νόσου, για προληπτικές ενέργειες στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, σημαντικές είναι οι χρονιές που ενεργοποιούνται ο 1ος, ο 6ος, ο 12ος και ο 8ος οίκος.

Για τα οικονομικά θέματα ο 2ος, ο 8ος και ο 11ος οίκος.

Αν ο οίκος που ενεργοποιείται είναι ο 11ος οίκος κατά την παράδοση θεωρείται ίσως ο πιο τυχερός οίκος, άρα είναι η στιγμή που κάποιο όνειρο σας πιθανόν να πραγματοποιηθεί.

Τι θέματα ενεργοποιεί ο κάθε οίκος

Σας παραθέτω κάποια ακόμη στοιχεία για κάθε οίκο, προκειμένου να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που περιλαμβάνονται.

1ος οίκος: Ο εαυτός μας, οι πρώτες εντυπώσεις μας, η εμφάνιση μας, οι πρωτοβουλίες μας. Τα νέα ξεκινήματα, η στάση μας απέναντι στις σχέσεις.

2ος οίκος: Το άμεσο υλικό και φυσικό περιβάλλον μας. Οι αισθήσεις μας, γεύση, όσφρηση, ακοή, αφή, όραση. Η αυτοπεποίθηση μας. Οι αξίες μας σε αυτή τη ζωή. Το εισόδημα μας. Τα χρήματα, η στάση μας απέναντι στο χρήμα.

3ος οίκος: Όλες οι μορφές επικοινωνίας -ο λόγος: γραπτός, προφορικός, τα μέσα επικοινωνίας (το κινητό μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μέιλ, ο υπολογιστής). Τα μέσα μεταφοράς (το αυτοκίνητο, η μηχανή, το ποδήλατο). Οι σχέσεις με συγγενείς, οι γείτονες, η σχέση με τον τόπο που διαμένουμε. Τα κοντινά ταξίδια, η εκπαίδευση, τα σεμινάρια, η επιμόρφωση, το σχολείο, οι δάσκαλοι.

4ος οίκος: Τα θεμέλια μας, οι ρίζες μας, το σπίτι μας, η πατρική μας περιουσία. Οι γονείς μας, η οικογένεια μας, η σχέση με την πατρίδα μας, η ασφάλεια μας, η ιδιωτικότητα μας.

5ος οίκος: Η αυτοέκφραση μας, η δημιουργικότητα μας, τα φλερτ μας, οι έρωτες. Η ψυχαγωγία, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά και τα δημιουργικά μας σχέδια. Τα χόμπι, τα σπορ, ό,τι μας δίνει χαρά.

6ος οίκος: Η υγεία και η φυσική μας κατάσταση. Η ενασχόληση με την άσκηση, τη διατροφή, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους άλλους, οι συνεργάτες μας. Οι άνθρωποι που εργάζονται για μας, η οργάνωση στην καθημερινότητα μας. Η δουλειά, τα κατοικίδια ζώα μας.

7ος οίκος: Ο οίκος των σχέσεων και των άλλων ατόμων στη ζωή μας. Ο γάμος, τα σύμφωνα συμβίωσης, οι συνεργασίες προσωπικές και επαγγελματικές. Οι ανταγωνιστές μας, οι ανοιχτοί εχθροί μας.

8ος οίκος: Κυβερνά τη γέννηση, τον θάνατο, τη μεταμόρφωση, τις μεταφυσικές μας ανησυχίες. Τις κληρονομιές, τις επενδύσεις, τα χρήματα των άλλων και βασικά του συντρόφου μας. Τις βαθύτερες σχέσεις μας, τη σεξουαλικότητα μας, τα χειρουργεία και τις επεμβάσεις.

9ος οίκος: Υψηλή διανόηση, επέκταση, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, φιλοσοφία ζωής, αισιοδοξία, εκδόσεις, ραδιόφωνο, τηλεόραση. Πανεπιστήμια και ανώτατες σπουδές, εξειδίκευση, τύχη, ρίσκο, περιπέτεια. Θρησκευτικές πεποιθήσεις, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες. Ηθη και ηθική, μακρινά ταξίδια.

10ος οίκος: Δομές, οργανισμούς, παραδόσεις, κοινωνικό στάτους, φήμη, δόξα, καριέρα, επιτυχία. Κανόνες, πειθαρχία, αρχές, γονείς, κατεύθυνση ζωής.

11ος οίκος: Ομάδες, οργανώσεις, σύλλογοι, φίλοι, συλλογική δουλειά, στόχοι, όνειρα, κοινωνικές επαφές. Τεχνολογία, ηλεκτρονικά μέσα και διαδίκτυο, κοινωνική δικαιοσύνη, επανάσταση, ανθρωπιστικές δράσεις, ξαφνικά γεγονότα, επιστήμες, ανακαλύψεις, τύχη.

12ος οίκος: Το τελικό στάδιο των σχεδίων μας, ολοκλήρωση, μεγάλη ηλικία, μεταφυσική και πνευματικότητα, απομάκρυνση και απομόνωση. Εγκλεισμοί τόσο σε φυσικό όσο και σε συμβολικό επίπεδο, ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές, μυστικά. Παρασκηνιακή δράση, μυστικοί εχθροί ή φίλοι. Ακόμη, ο 12ος κυβερνά τη δημιουργία, τις τέχνες, τον χορό, την ποίηση, το υποσυνείδητο.

Για πιο προχωρημένους: Κάθε οίκος όπως γνωρίζετε κυβερνάται από ένα ζώδιο.

Ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι ο κυβερνήτης πλανήτης της χρονιάς σας. Ανάλογα με τις όψεις που κάνει στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας και τη θέση του, τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν σε σχέση με κάποιον άλλον, που ενώ ενεργοποιείται ο ίδιος οίκος θα έχει κάποιον άλλο κυβερνήτη της ακμής του οίκου.

Ακόμη, αφού βρείτε ποιος είναι ο κυβερνήτης του οίκου που ενεργοποιείται, θα πρέπει να δείτε την κατάσταση και τις όψεις που κάνει αυτός ο πλανήτης τη συγκεκριμένη χρονιά.

Αν στον συγκεκριμένο οίκο που ενεργοποιείται έχετε και κάποιον ή κάποιους πλανήτες μέσα, θα πρέπει να δείτε κι εκείνοι τι όψεις δέχονται.

2021 με την πιο αρχαία μέθοδο πρόβλεψης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

one × 5 =